De som betalar for kopen i appen far an fler funktioner

De som betalar for kopen i appen far an fler funktioner

Med modern dejting som bestar fran Tinder, Bumble, Hinge och andra gratis dejtingapplikationer glommer folk mycket bort foregangarna som Match, eHarmony och Badoo.

Plattformen grundades 2006 och ar tillganglig i ovanfor 190 lander ovanfor alltsammans varlden, oversatt till 47 sprak och ar en av de mest hantera dejtingapparna i hela varlden. Det ar en app av typen freemium, vilket innebara att den inkluderar handla i appen utover den kostnadsfria nedladdningen.

Poangen med Badoo ar att lite manniskor att interagera med dem i deras omrade och (ifall det gar bra) montera datum med varandra. Det finns nagra annorlunda funktioner, som att traffa manniskor i narheten, kolla efter anvandare i olika omraden kvar laka varlden, moten (vilket helt spartanskt ar att svepa gallande manniskor i ditt omrade) och slutligen videochatt, som konsument kan dra gagna fran pro att interagera med varandra efter att ha pratat ett tag.

Konsument skapar en profil genom att ladda upp bilder gallande sig sjalva, skapa en bio som beskriver dem och uttrycker deras personlighet, och till och med delar intressen och vanner gemensamt inom plattformen. Dessa premiumfunktioner (kanda som ”Super Powers”) inkluderar nast:

  • Okad synlighet: Detta placerar din profilbild gallande forstasidan av appen, valbekant som Spotlight-panelen, sa att du kommer att atnjuta mer uppmarksamhet fran potentiella friare.
  • Se dina uppskattar: Som de flesta dejtingappar kan du bekosta Badoos manadsabonnemang se vem som inneha gillat din profilvilket ger dig en chans till en garanterad match.
  • Aktuell chatt: Premiumanvandare kan interagera pa rak arm med de mest populara personerna i appen.
  • Meddelandes hojdpunkter: Den arme funktionen later dig markera dina meddelanden och ge fyr dem till finemang fran din matchnings inkorg.
  • Osynligt sits: Osynligt lage later dig vanda sida i appen utan att vara synlig pro andra anvandare, sa att du kan ga igenom vad appen har att erbjuda utan att lagga ut din profil sa att varlden kan se den.

Oavsett ifall du anvander gratis- eller betalversionen ar appen ett fullkomlighet satt att raka andra manniskor som ar intresserade fran likartad grejer som du.

Stryka ditt Badoo-konto

Dessutom ifall appen ar bra pro att ses nya manniskor, finns det tillfallen enar du nog vill stryka Badoo-dejtingappen. Det kan bero pa att du inneha hittat nagon att vara med eller helt spartanskt for att du ar blaserad fran appen. Eller sa kan det bero kungen att appen ofta rapporteras ha fruktansvarda sekretessatgarder gallande position, vilket innebar att din data ar i konstant risk. Oavsett skal ar den har guiden har for att visa dig hur du tar bort ditt Badoo-konto forut mumsigt.

Alldenstund Badoo ar tillgangligt kungen alla mojliga olika plattformar som Android, iOS, PC och Mac, finns det nagra satt att stryka ditt konto. Den arme guiden kommer att skydda dem alla.

Innan vi borjar, bokfora att ditt konto inte raderas tvart. Istallet gar den genom en 30-dagars avaktiveringsperiod. Samt ifall ingen kan se dig under den arme tiden, fungerar den som en bra backup om du andrar dig och vill fortga hantera den efter ett tag.

Stryka ditt Badoo-konto kungen PC

Pro att antrada med att sudda ditt Badoo-konto gallande PC, se till att du loggar in kungen ditt konto via Badoo-webbplatsen. Detta bor enkelt goras med din e-postadress och ditt losenord.

Skrida darefter till din profil vilket kan goras genom att klicka pa ditt namn i det ovre vanstra hornet fran skarmen. Darifran gar du till installningar langst upp till hoger gallande kontoskarmen. Nar du klickat kommer du till en sida med kontoinstallningar.

Tumla ner till botten fran ditt konto sa ser du alternativet ”stryka konto”. Klicka pa den sa visas en popup-ruta som fragar ifall du ar forvissad kungen att du vill stryka kontot. Det kommer att vara massor fran kryssrutor som forsoker forandra dig; enbart bortse dem. Plattformen kommer ocksa att tillhandahalla dig en Premium-rabatt pro att stoppa pa den. Forkasta det genom att klicka kungen ”stryka ditt konto.”

Badoo kommer enar att forfragan dig varfor du tar bort ditt konto. Det finns uppsjo av olika anledningar som du kan ladda i om du vill. Annars fyller du blott i din udda och klickar pa ”Fortsatt”. Plattformen kommer att be dig indicera ditt losenord forut att slutfora raderingen sammanlagt med nagra unika indikation. Gor det, klicka gallande ”Radera” en gang till, sa kommer det att raderas! Kom ihag att ifall du andrar dig har du en 30-dagarsperiod gallande dig att ateruppratta ditt konto!

Stryka ditt Badoo-konto pa Android/iOS

For att initiera logga in kungen Badoo-appen pa antingen din Android- eller iOS-maskin. Harifran gar du till dina installningar via alternativet langst länder med de bästa fruarna ned till vanster i din profil. Ga till konto och klicka kungen ditt telefonnummer/e-postalternativ fran den har sidan. Detta leder dig till annu en blad som later dig ta bort ditt Badoo-konto.

Pa den arme sidan kommer du att klara av logga ut fran ditt konto, forvranga ditt losenord via ”Glomt losenord?” band, och slutligen, forinta ditt konto helt. Klicka gallande ”stryka konto”, valj orsaken till borttagningen (efter att ha kampat genom mycket fran annonser i vagen), nonchalera sedan premiumerbjudandet och betyga att ditt konto raderas. Du kommer att ringa en popup som bekraftar borttagningen fran detta konto, och du ar klar!

Grattis till att du tagit bort ditt Badoo-konto. Kika till att kolla in alla vara andra programvaruguider har pa TechJunkie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *